Praktische informatie

Kosten:

Alle groepscursussen (15 lessen) kosten 150,- incl. lesmateriaal. Het lesmateriaal wordt indien gewenst tegen vergoeding naar u opgestuurd, maar u kunt het natuurlijk ook bij mij ophalen. U krijgt les van een gediplomeerd docente die meer dan 28 jaar leservaring heeft.

Locatie:

Alle lessen worden momenteel online verzorgd. U kunt deelnemen, waar u ook bent. Cursisten komen uit alle delen van het land, en zijn incidenteel ook in het buitenland. Een normale internetverbinding in Nederland of elders in Europa vormt vrijwel nooit een probleem.

De les wordt gegeven in Utrecht, op 2 minuten loopafstand van het (NS) station Lunetten, ook goed bereikbaar met de auto of de bus (lijn 8 eindhalte Lunetten) vanaf Utrecht CS .

Voorwaarde voor deelname:

Er wordt in een keer voor 15 lessen betaald. Het cursusgeld dient de eerste les binnen te zijn. Indien de cursus om welke reden dan ook niet van start kan gaan, dan krijgt u uw geld gegarandeerd teruggestort. Na de start van de lessen is restitutie van cursusgeld niet meer mogelijk.

Er bestaat ook de mogelijkheid van privéles (tegen een ander tarief), zowel voor beginners als voor gevorderden. Ook een intensieve training behoort tot de mogelijkheden. Voorts bestaat de mogelijkheid om zich als groep aan te melden voor een bepaalde cursus overdag.

Voor de avondgroepscursussen kunt u zich via een email aanmelden, u krijgt dan spoedig bericht dat uw aanmelding is verwerkt en wanneer er een cursus van start gaat. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met mij zoeken.

of:   06-40735734