Efendim? voor individuele lessen

Efendim? is de serie les- en oefenboeken die gebruikt wordt bij al onze Nederlandstalige cursussen Turks. Dit materiaal is volledig zelf ontwikkeld en is door de jaren heen continue uitgebreid en vernieuwd. Momenteel bestaat de serie voor individuele lessen uit drie delen.

Efendim? Turks Basis

De methode bestaat uit een handig los grammatica deel, waarin de basis grammatica duidelijk en overzichtelijk wordt aangereikt. U kunt dit deel gemakkelijk als naslagwerk gebruiken.

Met het oefenboek krijgt u volop de gelegenheid alle lesstof te oefenen. Bij elk grammaticathema horen opdrachten en teksten met oefeningen, voor de uitbreiding van uw woordenschat. Daarnaast biedt het lesmateriaal tal van herhalingsoefeningen en oefent u zich in het maken van zinnen van het nederlands naar het turks.

Het materiaal is gemiddeld voldoende voor 60 lesuren. U bereikt het taalniveau A2 (zoals dit beschreven staat in het ERK = Europees referentiekader voor talen).


Efendim? Turks deel 2

Efendim? Deel 2 heeft eenzelfde opzet als deel 1. U gaat dieper in op diverse aspecten van de Turkse taal en tilt uw kennis en vaardigheden een niveau omhoog. Ook in dit niveau krijgt u teksten en herhalingsoefeningen aangeboden zodat u naast nieuwe grammatica, uw reeds opgedane kennis paraat houdt en tevens uw woordenschat kunt uitbreiden.

Het materiaal is gemiddeld voldoende voor 60 lesuren. U bereikt het taalniveau B1 (zoals dit beschreven staat in het ERK = Europees referentiekader voor talen).

 

 


Efendim? Turks deel 3

Efendim? Deel 3 heeft eenzelfde opzet als deel 2. U bereikt met deel 3 een niveau waarmee u zich uitstekend zult kunnen redden in de praktijk, zowel privé als op zakelijk niveau. Naast nieuwe vaardigheden blijft u reeds opgedane kennis en vaardigheden herhalen, zodat u hiermee uw optimaal voordeel kunt behalen.

U bereikt het taalniveau B2 (zoals dit beschreven staat in het ERK = Europees referentiekader voor talen).