Cursusaanbod 2024

Ook in 2024 zijn er cursussen op verschillende niveaus te volgen. Op 25 september 2024 start een nieuwe beginnersgroep. De groepscursussen worden op de volgende dagen aangeboden:

  • Maandag 19:00, beginnersgroep, gestart in febr. 2024
  • Maandag 20:15, 3e jaar
  • Dinsdag 19:00, 1e jaar, gestart in febr. 2023
  • Nieuw: Woensdag 19:00, beginnersgroep, start 25 sept. 2024
  • Woensdag 20:15, 4e jaar
  • Donderdag 19:00, 2e jaar
  • Donderdag 20:15, 3e jaar

De beginnerscursus bestaat uit vijftien lessen van een uur ( 155). Deze cursus is bedoeld voor iedereen die met de Turkse taal wil kennismaken. Het tempo wordt grotendeels door de groep zelf bepaald. De cursussen bestaan uit wekelijkse lessen van een uur. Voorkennis of een bepaalde vooropleiding is niet vereist. Het is wel prettig als u ervaring heeft met het leren van een andere taal, maar dit is niet noodzakelijk.

Ik geef les in kleine groepen van maximaal 9 à 10 cursisten. In zo’n kleine groep komt iedereen voldoende aan bod, leer je je medecursisten gemakkelijk wat beter kennen en het geeft een prettige sfeer om in te leren.

Ik richt mij op iedereen die Turks wil leren; degenen die een Turkse partner hebben en hun kinderen tweetalig willen opvoeden, maar ook iedereen die belangstelling heeft voor Turkije en de Turkse taal, of je nu journalist bent, werkzaam voor de overheid of een bedrijf, of cultureel, educatief of politiek geïnteresseerd bent in het land, de taal en cultuur. Tevens richt ik mij op de fervente vakantieganger en diegene die het Turks een boeiende en interessante taal vindt. Voelt u zich ook aangesproken? Geeft u zich dan op en probeer het eens.

U kunt zich telefonisch of per e-mail opgeven voor één van deze cursussen.

In de gevorderde groepen is nog een enkele plaats vrij. U kunt zich dus ook hiervoor inschrijven. U kunt in dat geval een gratis intakegesprek krijgen om uw niveau te bepalen, hierover kunt u contact met mij opnemen. Het is ook mogelijk om tussentijds in te instromen, na een (gratis)niveautest, worden u dan de mogelijkheden van instromen voorgelegd.

Er is ook nog ruimte voor individuele lessen.

Indien u in groepsverband geïnteresseerd bent in een cursus Turks, bestaan hiervoor overdag mogelijkheden. In dit geval kunt u hierover contact met mij opnemen.

Alle groepslessen worden online verzorgd. U kunt een keer kennismaken met mij, en vervolgens kunt u daarna les krijgen via Zoom, thuis op uw PC of tablet. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is de gratis software van Zoom (of eventueel Skype voor individuele lessen), en een camera en microfoon. Zelfs als u in het buitenland verblijft, bent u in de gelegenheid uw cursus dan voort te zetten.